dijous, 5 de maig del 2011

Prioritat del Bloc: solucionar el problema de les vivendes per a joves i famílies necessitades

Jordi  Juan, candidat del Bloc a l'alcaldia de Tavernes, ha confirmat que "elaborarem un Pla Global de Compra i Rehabilitació de Vivendes per a llogar-les, a preu reduït, als joves que volen emancipar-se, a la gent major que no pot pujar escales i a les famílies més necessitades de Tavernes. Conjuntament crearem la Borsa de l’Habitatge i promocionarem la construcció de vivendes de protecció oficial".

El candidat i portaveu del Bloc ha indicat que el l'objectiu fonamental d'aquestes propostes és facilitar als joves l’accés a la vivenda i també garantir unes vivendes dignes a tota la gent del poble, independentment dels diners que tinguen o de la seua renda.

Jordi Juan ha destacat igualmente que "en el pla contemplem la rehabilitació de vivendes per tal de facilitar habitatges adaptats a la gent major i a persones amb mobilitat reduïda i gent amb discapacitats".

El Bloc ha assenyalat la importancia de facilitar als joves la creació de la seua llar i considera que només a través de plans municipals i des de l'ajuntament es podrà aconseguir. Després de la paralització de la construcció de 850 vivendes VPO en Marjaletes i Fontetes, el Bloc creu que les alternatives passen per l'ocupació de les vivendes buides a la ciutat, rehabilitades i posades en bon estat mitjançant actuacions municipals.