dilluns, 9 de maig del 2011

Jordi Juan constituirà el Consell de la Juventut per a que interactue amb l'Ajuntament


Jordi Juan ha confirmat que "l'alcaldia del Bloc de Tavernes adoptarà com una de les primeres mesures, la constitució del Consell de la Juventut, una entitat on estaran representades totes les associacions jovenils i que servirà per a que la joventut interactue amb l'Ajuntament”.
Jordi Juan ha afirmat que "el meu interés i el del Bloc de Tavernes és facilitar la integració dels joves en totes les facetes de la societat. Volem afavorir l’associacionisme cultural, musical, esportiu, social i altres entre la joventut del poble".
Jordi Juan, candidat del Bloc a l'alcaldia de Tavernes, ha manifestat que "construirem el Casal Jove com a punt de trobada dels joves i de les associacions juvenils valleres. El dotarem amb les noves tecnologies i el farem centre de cultura, de la música, de l’esport i la lectura."
El candidat ha indicat que des del Casal es gestionaran les beques perquè els joves estudien, aprenguen idiomes i participen en viatges educatius i d'oci alhora que el Casal ha de ser la seu del Voluntariat Social i d'un Centre de Formació.
Els objectius del Bloc, segons ha manifestat el seu candidat, són clars: dotar a la joventut de Tavernes del lloc on reunir-se per a desenvolupar tasques socials, culturals, musicals i de formació.