dilluns, 2 de maig del 2011

Un Pla Estratègic perquè l'agricultura torne a ser un sector econòmic important

El nostre portaveu Jordi Juan, candidat a l'alcaldia per Bloc-Coalició Compromís, ha manifestat que l'agricultura ha de tornar a ser important a Tavernes. Ha confirmat que des del Bloc "posarem en marxa un Pla Estratègic perquè l'agricultura torne a ser un sector econòmic important i per poder obtindre taronges de més qualitat i sostenibles amb l'objectiu d'atendre la demanda del mercat del segle XXI i les noves exigències del consumidor europeu".
Jordi Juan ha assenyalat que "cal anar cap a un nou tipus de producció de taronja i per aconseguir-ho el Bloc fomentará des de l'ajuntament la formació dels llauradors; la inversió I+D+i ; la professionalització del sector; la implantació real de la PAC (Política Agraria Comú) i la promoció de les taronges de Tavernes."
L'objectiu és "la millora de la renda del nostres llauradors. I les accions a fomentar són la formació dels agricultors en les noves tecnologies. Volem aconseguir que l'agricultura torne a ser un sector econòmic important i per això cal posar també a l’abast dels llauradors tots els programes d’ajudes i subvencions perquè se'n beneficien".
"Anem a treballar per situar la taronja de Tavernes en el lloc on sempre ha estat i que de veritat es mereix. La nostra idea és promocionar una Fira de la Taronja per a donar a conèixer les taronges de Tavernes i és clar, crear la marca "Taronges de Tavernes" dins de la general de "Taronges de València" ha assenyalat Jordi Juan.