divendres, 6 de maig del 2011

El Bloc de Tavernes anuncia una campanya de carrer directament de persona a persona

Jordi Juan ha anunciat que el Bloc de Tavernes realitzarà una campanya neta, tranquil·la, positiva i amb molta il·lusió per continuar transmetent al veïns del poble el projecte de futur i de present què té preparat el col·lectiu valencianista.

Una campanya que “serà de persona a persona. De tu a tu. Una política de carrer, fidel als nostres plantejaments. Anem a continuar explicant quin és el projecte del Bloc i quin és el model de ciutat que volem i què ens han demanat des de tots els sectors amb els què hem parlat. I anem a continuar escoltant a la gent, perquè des del Bloc estem convençuts que la base d'un bon govern és escoltar a la gent. Així de senzill”.

El candidat ha fet especial ressò en este punt, per a ell el més important, i el que marca la diferència respecte als programes i línies d'altres formacions polítiques. Segons Jordi “explicarem el nostre model en positiu, d'una manera constructiva, estant en contacte amb tots els veïns i veïnes, amb un tracte de persona a persona”.

Les 12 en punt de la nit han marcat l'inici de la campanya electoral a Tavernes. Amb un ambient quasi festiu i molt cordial, el Bloc de Tavernes ha complit amb la tradicional cita a la plaça de l'ajuntament per començar les dues setmanes de campanya electoral. L'inici de la campanya va congregar a un bon nombre de militants, amics i simpatitzants del Bloc, què dividits en diversos equips, treballaren des del primer moment les zones urbanes, rurals i els llocs assignats en panells i faroles de poble i platja