dissabte, 14 de maig del 2011

El Bloc va complir la Casa de la Cultura en el seu acte central de Campanya



El Bloc va omplir ahir divendres la Casa de la Cultura en el seu acte central de Campanya. Unes 425 persones (380 de la sala, 30 dempeus i 15 dalt) van assistir a un acte totalment participatiu, obert a preguntes i on els assistents pogueren preguntar el que volgueren a Jordi Juan, candidat del Bloc, i a l'equip que forma la candidatura del nostre partit.

El Bloc va fer efectiu la política de compromís amb els ciutadans, la política d'escoltar a tots i totes per a poder governar per a tots i totes, sense distinció de pensament o d'idees polítiques, com manifestava Jordi Juan.

El diputat a les Corts Valencianes i secretari general del Bloc, Enric Morera, va començar l'acte parlant del programa electoral de la Coalició Compromís. Morera va deixar clar que les obres del Plan E (el denominat Pla Zapatero) i on el PP i el PSOE estan barallant-se dient als vallers que els diners són d'un o de l'altre realment els diners són del poble, són diners de Tavernes. Són una part dels impostos que paguen els veïns de Tavernes i que Madrid ens torna. I és vergonyós que PP i PSOE s'apropien dels diners i vulguen que siguen seus quan venen dels impostos que paguem a Madrid.

Jordi va fer una explicació d'uns deu minuts del programa electoral del Bloc sobre el model de Tavernes i després va abaixar a la sala per obrir un torn de preguntes-respostes amb la gent de la sala. Jordi va dir que ell creia en la participació, que ell volia la participació de tots, que volia escoltar-los i saber que volien del Bloc perquè "només qui sap escoltar podrà governar per a tots i per a totes".

El nostre candidat va voler deixar els monòlegs dels mitings per fer un acte obert a tots i participatiu. I els assistents ho van agrair i bona prova és la quantitat de preguntes fetes, en les quals es van abordar temes com l'accessibilitat, l'IBI, la taronja, la sanitat a la ciutat, el parc tecnològic, la situació econòmica de l'ajuntament, la política de joventut i el Casal Jove, les ajudes a les entitats locals, els projectes municipals d'obres, la política d'aconseguir treball i que passa per impulsar els polígons industrials així com el model de platja i de turisme que vol el Bloc.

Economia productiva, agricultura, turisme i impuls de politiques socials, entre altres, foren les bases que Jordi explicava formava el programa del Bloc defensant que som l'únic partit que tenim un projecte de ciutat.