dissabte, 15 de desembre del 2012

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, elegit membre de l’executiva nacional de Compromís en representació del Bloc

El Consell Nacional del BLOC s'ha reunit avui per primer vegada després de la celebració del VI Congrés Nacional del BLOC i dels congressos comarcals. Els consellers i conselleres nacionals han aprovat els membres que formaran part de l'executiva nacional de Compromís, dins del procés d’unificació política dels tres partits principals de la coalició (Bloc, Iniciativa i Els Verds). L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha estat elegit per formar part de l'executiva nacional de Compromís en representació del Bloc.

El Consell Nacional s'han tractat temes importants referents a l'organització del BLOC i el secretari general, Enric Morera, ha parlat del panorama actual de la política valenciana i del trascendental paper que hi juga el BLOC dins de la Coalició Compromís per a propiciar un canvi de govern en la Generalitat Valenciana i promoure polítiques valencianistes, progressistes i ecologistes que beneficien a les persones.

El Consell Nacional del BLOC també ha ratificat el full de ruta per a la creació dels consells locals, comarcals i general de Compromís, amb els qual s'unifica l'acció política dels tres partits principals de la coalició, com també de grups independents i adherits.