divendres, 7 de desembre del 2012

Compromís-Bloc inicia la campanya "Compra al teu poble"

El col·lectiu local de Compromís- Bloc de Tavernes un any més ha engegat la campanya “Compra al teu poble” en estar prop de les dades de les festes nadalenques. L’objectiu és clar: recolzar, dinamitzar i impulsar les compres dels vallers i valleres en els comerços locals, un sector que pateix una forta competència de les grans superfícies í que es nota més en aquesta època de crisi.   

Compromís-Bloc recorda que els beneficis de comprar en els comerços locals són evidents, en tractar-se d’un comerç de proximitat amb tracte directe, més familiar i que la riquesa generada repercuteix i es queda al nostre poble, i no se l'emporta en la majoria de casos les grans superfícies, moltes vegades estrangeres i en mans del gran capital. 

Dimecres per la vesprada, regidors i membres del col·lectiu de Compromís-Bloc es passejaren la zona centre del poble i la zona sud, visitant un a un, porta a porta, els comerços locals, donant-los el seu suport i fent-los lliurament del cartell on es vol motivar a la ciutadania vallera que compren als establiments del nostre poble. 

Enguany s’ha triat com a motiu central una imatge de la nostra ciutat amb les il·lustracions dels Reis Mags i el trineu del Pare Nadal, referència a les dues dates més significatives del cicle nadalenc i com a eslogan “Compra al teu poble”, tot dissenyat amb un fos de color taronja habitual de la coalició valencianista. Avui es completarà la campanya amb la visita als establiments de la zona alta del casc urbà.

Compromís-Bloc ha recordat que el comerç local dóna vida a la ciutat, i un comerç actiu implica una ciutat emprenedora, de treball i futur, a més de ser un dels pilars de l’economia de Tavernes alhora que la potenciació del comerç local és també una manera de lluitar contra l’atur.