diumenge, 6 de gener del 2008

Bononad defensa Ferrando i diu que Tavernes està per damunt de l'absolutisme de Vidal

El portaveu del Bloc de Tavernes defensa Jesús Ferrando per la denúncia que aquest va fer que el PP de Tavernes havia vetat la celebració del Festivern a Benifairó.
El regidor i portaveu del Bloc Nacionalista a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Miquel Bononad, ha eixit al pas de les declaracions realitzades pels diferents càrrecs del PP en la comarca després que l'alcalde de Benifairó, Jesús Ferrando, revelara que el PP de Tavernes havia vetat la celebració del Festivern en negar-se a cedir part d'un escenari per a les actuacions musicals.

Com es publicà a Levante els dies 3 i 4 de gener, a les paraules de Ferrando, que criticà el PP de Tavernes, respongueren l'alcalde d'aquesta població, Manel Vidal, el de Simat, Sebastià Mahiques, i altres dirigents de la Valldigna.

Bononad assenyala que un partit que entra en la Mancomunitat a governar amb un discurs en el que vol quedar-se fora de polèmiques, és el primer que utilitza un assumpte només local per carregar en trompa contra Ferrando. Bononad considera que el que el PP de la Valldigna vol és ensombrir l'èxit d'aquest esdeveniment que l'únic que ha fet és promocionar i defensar els nostres valors com a poble amb activitats. És igual que la ràbia que li tenen a TV3, com no la poden controlar, van contra ella.

El portaveu nacionalista comenta que Benifairó ha estat una població que ha arriscat amb aquest acte i com des del PP no poden suportar aquest èxit, van contra qui l'ha organitzat.

Per a Bononad s'ha magnificat aquesta situació per a polititzar la Mancomunitat en el seu benefici, afegeix que des del Bloc pensen que l'ofensiva d'alts càrrecs del PP de la Valldigna contra l'alcalde de Benifairó respon a que ells no admeteixen les opinions diferents al seu pensar, el que deixa molt a desitjar respecte de les polítiques que fan des dels seus ajuntaments, i conclou que Tavernes està per damunt de l'absolutisme de Manolo Vidal.

Respecte a l'acusació del PP que Ferrando revelà converses privades, Bononad recorda que el que es va dir està reflexat en una acta d'una Junta de Govern, així que no són tan privades, i es va defensar l'actitud de l'Ajuntament de Benifairó en la informació donada a la resta de municipis ja que cada consistori és molt legítim de fer el que crega sense tindre que informar als demés.

Levante-EMV, 6 de gener 2006