dissabte, 1 d’abril del 2006

Èxit de participació en la manifestació contra l'Alta Tensió

El Bloc de Tavernes, que ha donat suport a la manifestació contra l’Alta Tensió celebrada a València, vol agraïr als milers de persones que es desplaçaren des de la Valldigna, la Ribera, Catalunya i Patraix la seua participació.
Milers de persones han ocupat el centre de la ciutat de València en una manifestació en contra de l’Alta Tensió. Moltí­ssimes persones de la Valldigna han vingut a València en autobusos, cotxes particulars i trens per a omplir el carrer Isabel la Catòlica, on es troba la seu de l’empresa Iberdrola. També han acudit afectats de la Ribera, com de Carcaixent o de Barxeta, a més dels veïns del barri de Patraix afectats per la instal·lació d’una subestació elèctrica. Membres de la coordinadora contra la lí­nia de Molt Alta Tensió que ha d’unir Catalunya Nord i Catalunya Sud s’han afegit a la protesta. La marxa ha començat a les 18:30 i ha transcorregut el carrer Colón fins al Palau del Temple, per tornar arrere i enfilar el carrer de la Pau i del Micalet per arribar a la Plaça de Manises, seu de la Generalitat Valenciana. Allà­ es va llegir un manifest.
El Bloc ha donat suport a la manifestació i ha participat. El nostre secretari general Enric Morera ha estat en una de les primeres pancartes junt amb altres polítics d’esquerres. Els nostres regidors de la Valldigna han estat presents en la marxa darrere de la pancarta que han portat els xiquets i xiquetes de Tavernes.
El Bloc de Tavernes vol agraïr la participació de tanta gent en la manifestació contra un projecte que afectarà el cor de la Valldigna i que s’ha demostrat que la població no vol.
Podeu veure més sobre aquest tema en
aquest article de la web nacional del Bloc.