divendres, 4 de novembre del 2011

Som com tu. Comença la campanya a les generals

Jordi Joan i Encarna Mifsud enganxen els primers cartells electorals
                           
00:00 hores de divendres 4 de noviembre. Comença la campanya electoral per a triar diputats a les Corts Generals, votació anunciada per al pròxim dia 20.

Com ve essent habitual, els membres del col·lectiu del Bloc de Tavernes es van reunir per sopar tots junts a la seu dell partit i per preparar material i cartells. I poc abans de les dotze de la nit  anaren a la Plaça Major per escenificar l’inici de campanya amb la pegada dels primers cartells. Bon rotllo i bon humor en el primer acte electoral.

Els membres dels partits vallers que formen la coalició Compromís, Bloc i Iniciativa, actuarem tots a una, com un sol cos. Jordi Joan, alcalde i líder del Bloc i Encarna Mifsud, candidata de les passades municipals d’Iniciativa, foren els encarregats de enganxar els primers cartells. Concorrem a aquestes eleccions coaligats amb d’Els Verds i Equo amb l’objectiu d’aconseguir una veu autenticament valenciana que defense els interessos de la nostra terra i de la nostra gent sense dependre dels dictats dels partits de Madrid.