dissabte, 23 d’abril del 2011

El Bloc contempla com acció prioritària acabar els polígons industrials, a més d'impulsar els sectors productius tradicionals per crear nous llocs de treball

Jordi Juan, candidat del Bloc per Tavernes, ha manifestat que el programa electoral contempla com acció prioritària "acabar els projectes urbanístics dels polígons industrials pendents, cas del Teularet i l'ampliació d'El Pla, així com impulsar el nou polígon d'El Cambro, dotant-los amb tots els serveis".

El candidat assegura que impulsarà mesures, polítiques i fiscals, primer perquè s’hi incorporen als nous polígons les empreses que avui dia estan en el casc urbà, i segon per facilitar l’arribada d’empresaris de fora amb l'objectiu de crear nous llocs de treball.

Jordi Juan afirma que els seus esforços i el de l'equip del Bloc es dirigiran a facilitar la creació de noves empreses que generen treball i riquesa al nostre poble. "La situació de desocupació i crisi que pateix Tavernes no la pot solucionar qui ens ha dut a ella amb polítiques especulatives" ha assenyalt el candidat del Bloc per afegir que "volem impulsar l'economia productiva tradicional vallera, acabar els polígons industrials i adequar-los a la realitat i necessitats dels empresaris del S. XXI" .

El candidat assegura que igualment és primordial impulsar polítiques que faciliten tant l'arribada de noves empreses com que les existents no se'n vagen de la localitat per falta de terrenys i serveis.