dimecres, 29 d’abril del 2009

El BLOC JOVE se suma l'1 de maig a la tradicional marxa a la Muntanya de les Creus de Tavernes



El pròxim divendres, 1 de maig la proposta del BLOC Jove de laSafor-Valldigna és sumar-se a la tradicional marxa a les Creus, a Tavernes dela Valldigna, en la qual participen centenars de persones.


El veïnat canvia durant una jornada l'asfalt per la naturalesa i ret homenatge a un dels símbols de la ciutat com són les tres creus que presideixen la vila des de l'última de les estribaciones de la Serra de les Agulles i que forma part de la vall per la zona nord als peus del qual s'alça la ciutat.


El recorregut és de dificultat mitjana. L'eixida se situa a la seu del BLOC JOVE Safor-Valldigna (C/Tossal, 5 - GANDIA) a les 08:30 h. En principi, cadascú es fa responsable del seu mitjà de transport, però a l'eixida l'organització coordinarà els participants per emprar els menys vehicles possibles. És aconsellable dur roba còmoda, calcer adequat, aigua, esmorzar i dinar (a la font del Barber). També es pot eixir des de la plaça de l'església de Tavernes a les 9:30 del matí .

La resta d'eixides són les següents:

- Diumenge 17 de maig: marjal Pego-Oliva, en col·laboració amb el BLOC JOVEMarina Alta.
- Diumenge 31 de maig: les fonts de Vilallonga.
- Diumenge 14 de juny: Rafelcofer.

1 comentari:

Tavernicola ha dit...

Sumeu-se a marxes per la muntanya, però deixeu de banda que el 1r de maig és el dia de la classe treballadora, quina vergonya. Bloc de progrés?? Espere que no sigau vosaltres els qui la representen, perquè si no perdrem tota esperança.

PD: sé que no aprovareu el comentari però l'havia de fer. Molt de bloc però poca "pasta".